Byggd för de mest hemkära människorna

Varje vecka har vi över 2 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadswebbplats via mobiltelefon, ipad, eller dator. Vissa letar efter något i landet, andra för ett hem rätt i mitten. Vissa drömmer om ett högt tak, andra om en låg avgift. Oavsett storlek och egenskaper, gör vi på Bokollen allt vi kan för att hjälpa de flesta att uppfylla sina bostadsdrömmar.

8 av 10 har hittat sitt hem via oss

Med en annons på Bokollen når du flera köpare än någon annan. Hitta flera intresserad av din bostad. Få ett högre slutligt pris för objektet. Allt detta med din mäklare som du kan sälja din fastighet med via Bokollen.

Hitta nålen i höstacken

De flesta av de bostäder som säljs i Sverige är på Bokollen. Omkring 220.000 per år faktiskt. Vi har utvecklat Sveriges bästa sökning (enligt Internet World 2015) med smarta verktyg som inteckning, beräkningar, restidsuträknare m.m. De gör det lättare för dig att jämföra, fatta rätt beslut och hitta ditt drömhem.

Hitta drömboende, var som helst

Med Bokollens appar för iOS och Android, kan du hitta ditt nästa hem, eller bara drömma dig bort för en stund. På tåget, i sängen eller var som helst. Och det är precis vad många gör - eftersom vi har 1,5 miljoner nerladdningar via iOS och 630,000 nerladdningar för Android